welpenklas

De welpenklas begint om 20 u.

De welpen hebben allemaal hun eerste inenting (op 6 weken) gehad en het afgesloten cursusterrein wordt niet gebruikt als uitlaatplaats.  Hondentoiletten zijn voorzien op afgelegen terreinen. Ook kennelhoest is een verplichte inenting !

Dit klasje is voorzien voor puppies vanaf 8 weken (tot 12 weken).

Het is heel belangrijk voor puppies dat ze tijdens hun inprentings- en socialisatiefase in contact komen met vreemde mensen, andere honden, vreemde voorwerpen, geluiden, enz. Gebeurt dit niet dan kan de puppy op latere leeftijd gedragsproblemen ontwikkelen met alle gevolgen van dien.

In de welpenklas krijgt u veel uitleg over de opvoeding van uw puppy, het leren wennen aan hals- en leiband, bijtremming, naamconnectie, benchtraining, leren alleen zijn, leren spelen met de puppy, enz.

Daarnaast komen ook reeds een aantal basisoefeningen aan bod waarbij de puppies op een speelse en hondvriendelijke manier leren zitten, bij baasje leren komen, iets vastnemen en lossen, leren rustig zijn, niet trekken aan de leiband, enz. Daarnaast wordt in kleine groepjes (2 tot 3 welpjes) gesocialiseerd.

Vanaf deze klas werken we reeds met Clickertraining.

Tevens krijgt iedereen gratis een puppycursus –opvoedingsgids aangeboden.